Скраб „Чоко мока“

Сега тук има някои Чоко-наслади за вашата кожа и сетива! С комбинация от богати аромати от съставки като какао на прах и кафе, този скраб не само ще поглези кожата ви, но определено ще ви накара да очаквате следващия си душ!

290 мл

19.50 лв 39.00 лв

Налично

Любими Любими Любими
Затваряне

Съдържание

Съдържание

Морска сол, захар, зърна кафе, масло от баобаб, масло от ший, бадемово масло, какао на прах, етерично масло от портокал

Затваряне

Употреба

Употреба

Загребете щедро количество в ръцете си или на гъба луфа и търкайте с кръгови движения по мокрото си тяло. Изплакнете, подсушете и нанесете любимото си масло за тяло, лосион или мазило.

Сега тук има някои Choco-наслади за вашата кожа и сетива! С комбинация от богати аромати от съставки като какао на прах и кафе, този скраб не само ще поглези кожата ви, но определено ще ви накара да очаквате следващия си душ!

Основни съставки

Какао на прах (гладка, омекотяваща) – Какаовият прах е прахообразният остатък, получен от ферментирали какаови зърна. Той съдържа елемент от какаово масло, което му придава гладко усещане, което го прави идеален за кожата продукт. Неговият висок антиоксидант, омега 6 мастни киселини, витамин С и съдържанието на магнезий, му позволяват да лекува увредената кожа и да подновява клетките на кожата.

Медът (омекотяващ, дезинфекциращ) – Медът, извлечен от пчелен нектар от цветя, има няколко овлажняващи и антисептични ефекти върху кожата и косата и често е съставка в домашно приготвените козметични формули. Изключително качество на меда е дългия срок на годност и траен характер.

Бадемово масло (козметично, подхранващо) – Бадемовото масло е едно от най-добрите магически масла за грижа за кожата и косата и е популярна съставка за козметични продукти. Качественото бадемово масло се получава чрез студено пресоване на бадемови ядки. Високото му съдържание на витамин Е го прави подходящ за овлажняване на кожата и омекотяване на косата.

Кафе (ароматно, богато) – Кафето придава живот на мъртвата кожа и е известно с уникалния си, богат аромат. Той се извлича от растението кафе и е идеален за поддържане на кожата (и косата) подхранена и мека.