Ший лосион „Цитрус от лавандула“

Това е продукт за релаксираща ароматерапия с лавандула, масло от ший и баобаб.

100 гр

16.50 лв 33.00 лв

Налично

Любими Любими Любими
Затваряне

Съдържание

Съдържание

Масло от ший, масло от баобаб, етерично масло от лавандула, етерично масло от грейпфрут, аромат.

Затваряне

Употреба

Употреба

Масажирайте нежно по ръцете и тялото.

Този лосион е продукт за релаксираща ароматерапия с лавандула, масло от ший и баобаб. Баобаб е хранително масло против стареене на кожата, намиращо се в северната част на Гана. Маслото се преработва от плодовете на дървото баобаб, което може да живее повече от 100 години. Освен че е богат на антиоксиданти и витамини, синтезът на лавандула и ший подхранва зрялата кожа и укрепва косата.

Основни съставки

Етерично масло от лавандула (успокояващо, сладко миришещо) – Етеричното масло от лавандула често се използва в ароматерапията, за успокояване на ума и тялото, както и за успокояващо действие върху кожата. Маслото се придобива от стъблото и цветята на лавандуловото растение и може да се използва както за коса, така и за грижа за кожата.

Масло от ший (богато, против стареене) – масло от ший е превъзходен овлажнител с изключителни лечебни свойства. Той е богат на витамин Е, който съдържа антиоксиданти, които намаляват стареенето и бръчките. Той лекува кожата чрез регенериране на нови клетки на кожата и намалява възпалението, причинено от сърбеж, слънчево изгаряне и малки кожни раздразнения.

Масло от баобаб (леко, дълготрайно) – с мек, но отчетлив аромат и копринена текстура, маслото баобаб е идеалната съставка за мазна и склонна към акне кожа. Тя се получава чрез студено пресоване на семена от дървото баобаб, което често се нарича Дърво на живота, тъй като то може да издържи на сурови климатични условия и живее повече от 100 години. Неговото високо съдържание на витамини А и С го прави полезен за подмладяване на кожата и се смята, че лекува кожата отвътре. Той е идеален за най-деликатната кожа и крехката коса.

Най-подходящ за бебета, суха кожа и крехка коса.