Сапун „Куркума“

Този пикантен сапун от Куркума е ефективен за връщането на живот в кожата ви, като същевременно го поддържа здрав и сияен.

100 гр

7.00 лв 14.00 лв

Изчерпан

Затваряне

Съдържание

Съдържание

Кокосово масло, масло от ший, нийм масло, куркума на прах, етерични масла от лайм, канела, портокал и куркума.

Затваряне

Употреба

Употреба

Контрол на петна. Билков сапун за красота.

Този пикантен сапун от Куркума е ефективен за връщането на живот в кожата ви, като същевременно го поддържа здрав и сияен.

Основни съставки

Куркума Прах (светъл, ефективен) – Куркумата е богата на антиоксиданти и е много ярка по цвят. Получава се от сухи коренища на растения, принадлежащи към семейство джинджифил и се смята, че притежава свойства против стареене.

Етерично масло от канела (пикантен, лечебен) – канелено масло се извлича от храстите на канелата, най-вече в тропическите райони. Въпреки че не е много популярна, маслото от канела се смесва добре с други масла и може да се използва в малки количества за лечение на въшки и като репелент против комари.

Етерично масло от портокал – етерично масло от портокал (терапевтично, почистващо) – Портокаловото етерично масло често се използва в лосиони за тяло и сапуни и се получава от портокалови кори чрез студено пресоване. Етеричното масло от портокал се смесва добре с други масла като кокосово масло и е добро за поддържане на здрава и сияйна кожа.

Масло от баобаб (леко, дълготрайно) – с мек, но отчетлив аромат и копринена текстура, маслото баобаб е идеалната съставка за мазна и склонна към акне кожа. Тя се получава чрез студено пресоване на семена от дървото баобаб, което често се нарича Дърво на живота, тъй като то може да издържи на сурови климатични условия и да живее повече от 100 години. Неговото високо съдържание на витамини А и С го прави полезен за подмладяване на кожата и се смята, че лекува кожата отвътре. Той е идеален за най-деликатната кожа и крехката коса.