Масло за тяло „Кокос“

Подхранващ овлажнител, който е достатъчно нежен за кожата на бебето и е идеален за предпазване на кожата от увреждане от слънцето и поддържане на кожата мека.

113 гр

16.00 лв 32.00 лв

Налично

Любими Любими Любими
Затваряне

Съдържание

Съдържание

Пречистена вода, ший масло, глицерин (овлажнител), кокосово масло, какаово масло, баобаб масло, манго масло, глицерил стеарат (емулгатор), стеаринова киселина (балсам), цетеарилов алкохол (емулгатор), натриев стеароил лактилат (кондиционер), овесен екстракт, аромат, витамин Е, феноксиетанол (консервант), каприлов гликол (консервант), ксантанова гума (сгъстител), динатрий ЕДТА (стабилизатор).

Затваряне

Употреба

Употреба

Масажирайте нежно по ръцете и тялото. Подходящо за цялото семейство.

Подхранващ овлажнител, който е достатъчно нежен за кожата на бебето и е идеален за предпазване на кожата от увреждане от слънцето и поддържане на кожата мека.

Основни съставки

Масло от ший (богато, против стареене) – масло от ший е превъзходен овлажнител с изключителни лечебни свойства. Той е богат на витамин Е, който съдържа антиоксиданти, които намаляват стареенето и бръчките. Той лекува кожата чрез регенериране на нови клетки на кожата и намалява възпалението, причинено от сърбеж, слънчево изгаряне и малки кожни раздразнения.

Кокосово масло (ревитализиращо, гъвкаво) – Това масло е обичано от много хора заради високото си витаминно съдържание и може да се използва както за косата, така и за кожата. Нашето кокосово масло е внимателно извлечено от вътрешната месеста част от кокоса, за да се запази неговата естествена и хранителна стойност.

Екстракт от овес (без аромат, овлажняващ) – Екстрактът от овес е перфектният завършек за сапуни и кремове и се получава от Avena Sativa, отглеждан в цял свят. Екстрактът от овес е богат на желязо, калций и витамини Е, А и В и се среща често в козметичните продукти. Той е ефективен срещу екземи, дразнене и зачервяване, причинени от силното слънце.

Най-подходящо за нормална, смесена, суха и изключително суха кожа, при кожни състояния като стареене и стрии.