Скраб „Манго сорбе“

Нашият ръчно изработен Ексфолиант от Манго Сорбет и Морска Сол е чудесен за придаване на здравословен блясък на кожата.

290 мл

19.50 лв 39.00 лв

Налично

Любими Любими Любими
Затваряне

Съдържание

Съдържание

Морска сол, захар, глицерин, мед, масло от ший, масло от баобаб, масло от ший, масло от авокадо, етерично масло от портокал, аромат

Затваряне

Употреба

Употреба

Загребете щедро количество в ръцете си или на гъба луфа и търкайте с кръгови движения по мокрото си тяло. Изплакнете, подсушете и нанесете любимото си масло за тяло, лосион или мазило.

Нашият ръчно изработен Ексфолиант от Манго Сорбет и Морска Сол е чудесен за придаване на здравословен блясък на кожата.

Основни съставки

Медът (омекотяващ, дезинфекциращ) – Медът, извлечен от пчелен нектар от цветя, има няколко овлажняващи и антисептични ефекти върху кожата и косата и често е съставка в домашно приготвените козметични формули. Изключително качество на меда е дългия срок на годност и траен характер.

Манго масло (хидратиращо, богато на витамини) – масло от манго е богато на витамин, минерал и антиоксидант масло, извлечено от семето на манго плода. Абсорбира се бързо от кожата, то е интензивно овлажняващо средство и е чудесно за поддържане на мека и гладка кожа.

Етерично масло от портокал (терапевтично, почистващо) често се използва в лосиони за тяло и сапуни и се получава от портокалови кори чрез студено пресоване. Етеричното масло от портокал се смесва добре с други масла като кокосово масло и е добро за поддържане на здрава и сияйна кожа.

Масло от авокадо (богато, хранително) – Магическата съставка за косата и кожата! Маслото от авокадо идва от плода авокадо, което е богато на няколко хранителни вещества като калий, витамините А, В, С и Е. Маслото от авокадо повишава растежа на косата и поддържа кожата подхранена и мека.